ех как са ти ясни нещата само това си обща болест земи говори на някои друг тези неща -няма смисъл.колега аз вечерта бях по златните но от слетобяд не сам влизал в нета и чак сега така че много съжелявам защото двете алфи по алеата на златните ще ше да ............ти знаеш .очертава се да идвам софия ще звънна ок.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЦЕНИ НА ДЖАНТИ GTA
Collapse
X
-
ех как са ти ясни нещата само това си обща болест земи говори на някои друг тези неща -няма смисъл.колега аз вечерта бях по златните но от слетобяд не сам влизал в нета и чак сега така че много съжелявам защото двете алфи по алеата на златните ще ше да ............ти знаеш .очертава се да идвам софия ще звънна ок.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
няма проблем! обади се като си към София. Аз няколко дена се чекнах тука от стойки, пък и с една кръшна мадама имах срещичка и ....няма как. Сега ше мина пътьом през Слънчев Бр. да им кажа чао и после по София..Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
няма проблем! обади се като си към София. Аз няколко дена се чекнах тука от стойки, пък и с една кръшна мадама имах срещичка и ....няма как. Сега ше мина пътьом през Слънчев Бр. да им кажа чао и после по София..Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgievако си минава през Бургас мисля че те видяхсъщите джанти като от аватара ако това е твоята
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от Stoyan Georgievако си минава през Бургас мисля че те видяхсъщите джанти като от аватара ако това е твоята
'арна колицаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment